view2

Gedurende uw verblijf in Iten, kunt u genieten van uw eigen plek. Dit gastenverblijf kenmerkt zich door comfort, privacy, rust en een grandioos uitzicht. Hierboven ziet u het uitzicht, gefotografeerd vanuit de woonkamer. Maar ook alle drie de slaapkamers hebben zicht op deze vallei. Dit is de Kerio Vallei, een van de vele valleien die samen de Great Rift Valley vormen. Beneden in de vallei bevindt zich sinds kort ' Rimoi National Reserve', een groot natuur reservaat met onder andere krokodillen en olifanten. U kijkt dagelijks uit op dit reservaat en kunt er natuurlijk ook altijd naartoe rijden; een privé chauffeur brengt u binnen een uur naar het reservaat, om de dieren van dichtbij te aanschouwen.

DSC08497

Het gastenverblijf heeft plaats voor 6 personen, maar u kunt het al boeken vanaf (minimaal) 2 personen en voor een minimum van 3 nachten. U boekt altijd de gehele woning, dus hoeft deze nooit te delen met anderen. De slaapkamers zijn groot en de bedden comfortabel. Wij kiezen graag voor kwaliteit en als atleten weten we hoe belangrijk rust is. Daarom zijn onze bedden en matrassen van zeer goede kwaliteit. De woning heeft twee douche ruimtes, met warm water, aangedreven door zonnepanelen en een electrische back-up, ingeval de zon niet sterk genoeg is. In de woonkamer kunt u ontspannen, luisteren naar de radio-cd speler, of naar de sateliet tv kijken waar 24 uur per dag sport, films en nieuws op te zien is. Daarnaast beschikt de woning over WIFI.

DSC09188

Wat dit gastenverblijf voor Keniaanse begrippen uniek maakt, is dat het beschikt over een eigen keuken. Deze keuken is volledig ingericht en heeft onder andere een 4-pits fornuis, een koelkast en een magnetron. Hoewel onze kok voor u zal koken, bent u vrij om van deze keuken gebruik te maken. Zo kunt u op elk moment uw eigen koffie of thee zetten, iets uit de koelkast halen, een eitje bakken en noem zo maar op.

We bieden u een afwisselend menu van rijst, spagetti, aardappels, verschillende soorten groentes, kip, vlees, vis, noten, eieren, soep, salade, etc. En niet te vergeten de Keniaanse gerechten, zoals ugali, chappati en sukumawiki. Maar we houden rekening met uw wensen; u kunt aan ons doorgeven wat u graag eet, en dan komt dat op het menu. Als u bepaalde producten juist niet wilt, dan halen we die van het menu af. En als u liever een keer zelf kookt, dan is dat ook mogelijk.

DSC08501

De kosten voor een verblijf in dit guesthouse zijn afhankelijk van het aantal personen, de duur van uw verblijf en de periode van het jaar. Dit is altijd inclusief al uw eten en drinken, onbeperkt fruit en koffie/thee, maar exclusief luxe producten als bier, wijn, chocolade, koekjes. Voor een prijsopgave, mail naar: safariguesthouse@hotmail.com

DSC08500

Samenvattend wordt ons gastenverblijf gekenmerkt door:

- drie ruime tweepersoons slaapkamers

- een woonkamer met open en volledig ingerichte keuken

- 2 warme douches met toilet

- sateliet televisie, radio, koelkast, magnetron, wasmachine

- Wifi voor internet en whatsapp

- kok die dagelijks een (warme) lunch en diner voor u bereidt

- veilige omgeving en een adembenemend uitzicht

- schoon drinkwater

DSC08503